Termeni și condiții

Termeni și Condiții pentru CONSTRUIESTE NZEB S.R.L.

Introducere

Bine ați venit pe nzebconstruct.ro. Accesând și utilizând acest site, acceptați termenii și condițiile descrise mai jos.

Serviciile Noastre

Oferim soluții pentru fundații, inclusiv șuruburi și servicii de instalare. Descrierea completă a serviciilor este disponibilă pe site.

Utilizarea Site-ului

Site-ul poate fi utilizat doar în scopuri legale și într-un mod care nu încalcă drepturile altor părți.

Proprietate Intelectuală

Toate conținuturile site-ului sunt protejate de legile drepturilor de autor și sunt proprietatea CONSTRUIESTE NZEB S.R.L.

Confidențialitate

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea vizitatorilor noștri. Politica de confidențialitate este disponibilă pe site.

Limitarea Răspunderii

CONSTRUIESTE NZEB S.R.L. nu este responsabilă pentru daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea site-ului.

Modificări ale Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile fără notificare prealabilă.

Legislație Aplicabilă

Acești termeni sunt guvernați de legea din România.

Contact

Pentru întrebări, contactați-ne la contact@nzebconstruct.ro sau 0720452788.

Politica de Returnare

Având în vedere că produsele noastre sunt fabricate la comandă și personalizate conform specificațiilor fiecărui client, acestea nu sunt returnabile. Această politică este în conformitate cu legislația în vigoare, care prevede că produsele realizate la comandă, având un caracter personalizat, sunt excluse din dreptul de retragere.

Orice încercare de orice natură de modificare a informațiilor din prezentul website, precum și realizarea de link-uri, fără acordul scris prealabil din partea CONSTRUIESTE NZEB S.R.L., dă dreptul CONSTRUIESTE NZEB S.R.L. de a se adresa instanțelor legal competente pentru sancționarea acestor fapte.

CONSTRUIESTE NZEB S.R.L. își rezervă dreptul de a acționa în instanță orice persoană și/sau entitate care încalcă prevederile din prezentul document. CONSTRUIESTE NZEB S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura website-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă a utilizatorului. Astfel, utilizatorii website-ului nu pot ridica nicio obiecție cu privire la modificările realizate.

Ne alegem dreptul de a ne selecta clienții. Compania noastră își rezervă dreptul de a decide cu cine dorește să colaboreze. Intrucat nu dorim sa ne afisam imaginea sau sa ajutam sa creasca firme care nu au o reputatie buna sau care scopul lor este de a-si pacali clientii finali, ne alegem dreptul de a putea refuza orice cerere de colaborare, fără a oferi explicații sau justificări.

Login
Password Recovery

Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

SHOPPING BAG 0