Construcția ta NZEB, la fel de unică ca tine

Construcția ta NZEB, la fel de unică ca tine

FULL DIY

NZEB Construct

HYBRID

Ghidul tau NZEB!

Tehnologia noastra

Fundatie pe suruburi

Intrebari frecvente

O casă NZEB (Nearly Zero Energy Building) este o clădire cu un consum de energie foarte scăzut, datorită eficienței energetice foarte bune și a utilizării energiei din surse regenerabile.

Timpul de construcție depinde de metoda aleasă și de complexitatea proiectului. Pentru o estimare exactă, te rugăm să ne contactezi.

Costurile variază în funcție de dimensiunea casei, metoda de construcție aleasă și alte specificații. Pentru o ofertă personalizată, te rugăm să ne contactezi.

Ultimele proiecte

Urmareste-ne pe YT

Interesat? Contacteaza-ne!

Constructia unei case in regie proprie poate fi o provocare dar poate fi de asemenea o adevarata afacere pe termen lung prin reducerea costurilor de intretinere si a consumului de energie. Procesul include planificarea si proiectarea casei, obtinerea permiselor necesare, gasirea solutiilor tehnice si furnizorilor de materiale, coordonarea diferitelor etape ale constructiei si inspectia finala. Este important sa se acorde o atentie deosebita detaliilor si sa se ia in considerare toate elementele necesare pentru a construi o casa cu adevarat eficienta energetic.

Login
Password Recovery

Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

SHOPPING BAG 0